Комерційна пропозиція від виробника меляси бурякової. Представник фірми. Мої номера телефонна +380502711484 вацап та +380969351156 вайбер Олександр.
Замовлення відправляйте на мою пошту spotap@ukr.net.
Меляса бурякова (патока) - залишки цукробурякового виробництва, являє собою густу непрозору рідину від коричневого до темно-бурого кольору, з запахом, властивим буряковій мелясі, з солодким смаком із гіркуватим присмаком, має повну розчинність в гарячій і холодній воді.
Меляса бурякова широко застосовується:
• для відгодівлі сільськогосподарських тварин;
• для виробництва дріжджів;
• для виробництва спирту;
• у лікеро-горілчаній промисловості;
• для виробництва кондитерської продукції;
• для виготовлення біоетанолу.
Таблиця 1 — Органолептичні показники
Назва показника Характеристика Метод випробування
Зовнішній вигляд Густа в'язка непрозора рідина 7.2
Колір Від коричневого до темно-бурого 7.2
Запах Властивий буряковоцукровій мелясі без стороннього запаху 7.2
(//udt.com.ua)
Смак Солодкий з гіркуватим присмаком 7.2
Розчинність у воді Повна, розчиняється у будь-яких співвідношеннях у гарячій і холодній воді 7.2
Таблиця 1 — Фізико-хімічні показники
Назва показника Характеристика Метод випробування
Масова частка сухих речовин, %, не менше 78,0 7.3
Масова частка сахарози,%, не менше 46,0 7.4
Масова частка суми цукрів, що зброджуються, %, не менше 46,4 7.5
Величина рН 6,9 – 7,2 7.6
Таблиця 1 — Мікробіологічні показники
Назва показника Характеристика Метод випробування
Загальна кількість мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів, КУО в 1 г, не більше 1,0х105 7.7
Плісняві
гриби, КУО в 1 г, не більше 1,5х104 7.7
Меляса - натуральний продукт для стимуляції харчування коропа. Володіє специфічним запахом, який є привабливим для риб. Додає в'язкості прикормочній суміші, злегка затемнює її. Завдяки високому вмісту бетаїну, амінокислот і цукру збуджує апетит у риб, а також прискорює обмін речовин. В основному застосовується при ловлі коропа, ляща, карася і плотви, як в стоячій воді, так і на течії.
Меляса – це густий темно-бурий тягучий сироп з характерним тропічним ароматом. Добувають мелясу в процесі кип’ятіння соку цукрової тростини з подальшим відділенням з нього кристалів цукру. У мелясі низький вміст сахарози, але вона багата фруктозою, глюкозою, вітамінами, мінеральними і мікроелементами, які були присутні в самій цукровій тростині.
Нам вона цікава як основна сировина для приготування відмінного рому в домашніх умовах.
За відгуками покупців, з меляси виходить смачне пиво (ель, Porter), домашня Coca-Cola (змішати лимонний сік, яблучний оцет,
мед, воду і патоку). Також часто її застосовують у випічці та кондитерских виробах. Щодо несолодких страв, то додають до м’яса, риби, овочів, а також в якості кормової добавки для тварин і риб.
Продам мелясу бурякови від виробника з 1 тисячи тонн — «Agro-Ukraine»