Ціни з НДС, без урахування транспортних витрат від 500 кг.
№ НАЙМЕНУВАННЯ
Термічний стан та пакування. Термін реалізації Характеристика продукції.
СВИНИНА НАПІВТУШІ ОХОЛОДЖЕНІ Охолоджена, грн/кг Заморожена, грн/кг Охолоджена Заморожена СВИНИНА НАПІВТУШІ ОХОЛОДЖЕНІ.
без пакування без пакування без пакування без пакування
1Свинина
1 категорії в шкурі 53,46 12 діб (t=0-1 C)4 міс (t=-18 C)
Туші свиней молодняку (свинок і кабанчиків). Маса туші в парному стані від 47 до 68 кг включно. Товщина сала між 6 і 7 грудними хребцями, не враховуючи товщину шкури від 1,0 до 2,0 см
2 Свинина 1 категорії обрізна 64,17 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-18 C).Туші свиней молодняку (свинок і кабанчиків). Маса туші в парному стані від 39 до 60 кг включно. Сало знято по всій півтуші
СВИНИНА ВЕЛИКОКУСКОВА Охолоджена, грн/кг Заморожена, грн/кг Охолоджена Заморожена СВИНИНА ВЕЛИКОКУСКОВА
пакет поліетиленовий вакуумне пакування
пакет поліетиленовий пакет поліетиленовий
вакуумне пакування пакет поліетиленовий 3 Вирізка 88,10 89,20 88,10 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) Попереково-клубовий м'яз, без прилягаючого до нього поперекового м'яза, сполучної та жирової тканини, покритий блискучим сухожилком
4 Корейка без кістки 88,10 89,20 88,10 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'якуш овально-подовженої форми, від спинної і поперекової частини, з товщиною сала не більше 5мм
5 Ошийок 99,10 100,20 99,10 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 4 міс (t=-18 C) М'язи шийної та підлопаткової частин
6Лопаткова частина 79,20 80,30 79,20 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 4 міс (t=-18 C) М'якуш, знятий одним пластом з лопаткової кістки, без хрящів, сухожилок, з товщиною сала на поверхні не більше 5 мм
7Тазостегнова частина 82,30 83,40 82,30 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 4 міс (t=-18 C) М'язи, відділені від тазової, крижової, стегнової кісток одним шматком, або розділені на окремі шматки, без хрящів, сухожилок, з товщиною сала на поверхні не більше 5 мм
8 Грудинка без кістки в шкурі 61,70 62,80 61,70 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'язи грудної частини без ребер, без грудної кістки та міжсоскової частини в шкурі
9 Грудинка з кісткою в шкурі 59,65 60,75 59,65 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'язи грудної частини з ребами, без грудної кістки та міжсоскової частини, в шкурі
СВИНИНА НАПІВФАБРИКАТИ РУБЛЕНІ ТА ДРІБНОКУСКОВІ Охолоджена, грн/кг Заморожена, грн/кг Охолоджена Заморожена СВИНИНА НАПІВФАБРИКАТИ РУБЛЕНІ ТА ДРІБНОКУСКОВІ
пакет поліетиленовий вакуумне пакування пакет поліетиленовий пакет поліетиленовий вакуумне пакування пакет поліетиленовий
10 Триммінг (котлетне м'ясо) 80/20 59,63 60,73 59,63 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Шматочки м'якуша різної величини та маси, з вмістом жирової та сполучної тканин до 10%, виділені від шийної частини, зрізи міжреберного м'яса
11 Триммінг напівжирний 50/50 44,30 45,40 44,30 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Шматочки м'якуша різної величини та маси, з вмістом жирової та сполучної тканин до 50%, виділені від шийної частини, зрізи міжреберного м'яса
12 Шпиг ковбасний хребтовий 24,73 - 24,73 15 діб (t=0-4C) - 3 міс (t=-12 C) Пласти сала, зрізані з хребтової частини, без шкіри, без прирізі м'яса
13 Шпиг ковбасний боковий 23,39 - 23,39 15 діб (t=0-4C) - 3 міс (t=-12 C) Пласти сала,(крім хребтового),отримані при обвалюванні свинини, без шкіри, без прирізі м'яса
14 Шкіра 11,85 - 11,85 5 діб (t=-4+4C) - 6 міс (t=-18 C) Шкіра знята за допомогою машини для знімання, з низьким вмістом жирової тканини
15 Щоковина 23,20 24,30 23,20 5 діб (t=-4+4C) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Щоковина в шкірі, без крововиливів, без залоз
16 Ніжка свиняча 18,00 - 18,00 6 діб (t=0-4C) - 4 міс (t=-18 C) Без щетини і копит, очищені від згорілого шару епідермісу і забруднень
СВИНИНА НАПІВФАБРИКАТИ КУЛІНАРНІ Охолоджена, грн/кг Заморожена, грн/кг Охолоджена Заморожена СВИНИНА НАПІВФАБРИКАТИ КУЛІНАРНІ
пакет поліетиленовий вакуумне пакування пакет поліетиленовий пакет поліетиленовий вакуумне пакування пакет поліетиленовий
17 Корейка з кісткою без шкіри 86,00 87,10 86,00 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'якуш овально-подовженої форми від спинної і поперекової частини на кістці, з товщиною сала не більше 5мм
18 Грудинка з кісткою без шкіри 66,85 67,95 66,85 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'язи грудної частини з ребрами, без грудної кістки та міжсоскової частини, без шкіри
(//udt.com.ua)
19 Грудинка без кістки без шкіри 68,90 70,00 68,90 2 доби (t= 0+4 С) 14 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'язи грудної частини без ребер, без грудної кістки та міжсоскової частини без шкіри
20 М'ясо для буженини 82,30 83,40 82,30 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) М'якуш, отриманий від центральної лопаткової частини округлої форми з видаленою сполучною тканиною
21 Гуляш 67,90 69,00 67,90 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Шматочки м'якуша різної величини, з вмістом жирової тканин до 6%
22 Підлопаткова частина 66,85 67,95 66,85 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Шматочки м'якуша майже однакової величіни, виділені з нижньої частини лопатки
23 Ребро м'ясне 68,90 70,00 68,90 5 діб (t=0-4C) 10 діб (t=-1+1C) 6 міс (t=-18 C) Ребро з грудинної частини із наявністю м'язової частини до 70%.
24 Ребра свинячі обрізні 44,10 45,20 44,10 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=0+4C) 6 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, з наявністю не меньше 30% м'язової, жирової, з'єднувальної тканин, крайні реберця попереднього відрубу, з біляхребтової зони у вигляді полоски
25 Перо обрізне 33,90 - 33,90 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, виготовлені з грудної кістки, із наявністю хрящової тканини
26 М'якуш рульки (рябчик) 55,10 56,20 55,10 2 доби (t= 0+4 С) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) М'якуш, отриманий від обвалювання рульки або гомілки без жирової тканини
27 Котлета "Дарницька" 62,75 63,85 62,75 5 діб (t=0+4C) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Рябчикова частина на тоненькій кістці
28 Фарш 48,93 50,03 48,93 10 діб (t=0-4C) 10 діб (t=0-4C) 30 діб (t=-10 C) Свинина напівжирна, подріблена на вовчку, без кісток, хрящів, сухожилок та грубої сполучної тканини
29 Почеревина 67,90 69,00 67,90 5 діб (t=0+4C) 10 діб (t=-1+1C) 6 міс (t=-18 C) Безреберна грудинна частина беконної свинини в шкурі
30 Шпиг свинячий солений під вакуумом 33,00 30,00 30,00 - 10 діб (t=0-4C) 3 міс (t=-12 C) Пласти сала хребтового, отримані при обвалюванні свинини, без шкіри, без прирізі м'яса, просолені, у вакуумному пакуванні
31 Сало на шкурі по-домашньому 33,00 34,10 33,00 15 діб (t=0-4C) - 3 міс (t=-12 C) Пласти сала хребтового, отримані при обвалюванні свинини, на шкурі
32 Рулька 32,00 33,10 32,00 6 діб (t=0-4C) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Частина передпліччя свинячої півтуші в шкурі, відділена від лопатки на рівні суглоба з кістками передпліччя та плечової кісток
33 Рулька без шкіри 32,00 33,10 32,00 6 діб (t=0-4C) 10 діб (t=-1+1C) 4 міс (t=-18 C) Частина передпліччя свинячої півтуші, відділена від лопатки на рівні суглоба з кістками передпліччя та плечової кісток, 3без шкіри
34 Набір для перших страв 1,50 - 1,50 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, виготовлені із спинно-реберної частини з грудними, спинними, та поперековими хребцями
35 Кістки рагу (с/м) 9,17 - 9,17 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, виготовлені з реберець грудної частини з залишками м'яса, підлопаткової та копчикової кісток, підшийної кістки
36 Хребти свинячі 11,55 - 11,55 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, виготовлені з спинно-реберної частини з спинними та поперековими хребцями
37 Шийні хребти свинячі 11,55 - 11,55 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) М'ясокісткові шматочки, виготовлені з шийної частини хребта
38 Кістки 1,30 - 1,30 5 діб (t=-4+4C) - 4 міс (t=-18 C) Кістки трубчасті харчові
М`ЯСО ЯЛОВИЧИНИ Ціна без ПДВ Ціна з ПДВ Охолоджена Заморожена М`ЯСО ЯЛОВИЧИНИ
Охол/ заморож, грн/кг вакуумне пакування Охол/ заморож, грн/кг пакет поліетиленовий вакуумне пакування пакет поліетиленовий
39 Вирізка 175,00 176,10 180,00 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) Попереково-клубовий м'яз, без прилягаючого до нього поперекового м'яза, сполучної та жирової тканини, покритий блискучим сухожилком
40 Балик 80,30 81,40 95,90 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М`якуш подовженої форми знятий зі спинної частини без включень сполучної та жирової тканин
41 Філей 78,30 79,40 88,50 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М`якуш, знятий зі спинно-поперекової частини без включень сполучної і жилової тканин
42 Тазостегнова частина 78,30 79,40 86,50 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М`ясо з тазової кістки одним шматком без хрящів та сухожилок, розділені на окремі частки, без хрящів , сухожилок, сполучних тканин від 1,5 до 2,5 кг
43 Лопаткова частина 76,20 77,30 81,90 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М`якуш, знятий з лопаткової кістки , без хрящів та сухожилок, розділений на окремі шматки від 1,0 до 1,8 кг
44 яловича без кістки 68,50 69,60 70,90 5 діб (t=0-4 C) 14 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М'язи грудної частини без ребер, без грудної кістки та міжсоскової частини без шкіри
45Рулька 56,65 57,75 54,50 5 діб (t=0-4 C) 10 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) Частина передпліччя та голяшки, без кістки, із вмістом з`єднувальної тканини до 20 %
46 Вищий гатунок 71,97 73,07 79,50 5 діб (t=0-4 C) 10 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) Крупний шматок без значних включень сполучної і жирової тканин
47Перший гатунок 66,80 67,90 71,50 5 діб (t=0-4 C) 10 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М'язова тканина з вмістом сполучної і жирової тканини не більше 6%
48 Другий гатунок 47,28 48,38 51,50 5 діб (t=0-4 C) 10 діб (t=0-4 C) 4 міс (t=-12С) М'язова тканина з вмістом сполучної
Продам свинину напівтуші охолдджені. Свинина 1 категорії в шкурі — «Agro-Ukraine»