Мої оголошення
 /  Різні товари  /  Продукти харчування, напої  /  Гірчичний порошок для харчової промисловості
Продам / купити
Гірчичний порошок для харчової промисловості, Київ
Продам / купити

Гірчичний порошок для харчової промисловості, Київ

Регіон: вся Україна, м. Київ   (Святошин)
Оновлено:
Досвід багатьох країн світу свідчить, що повноцінне, раціональне харчування дає позитивні результати в зниженні рівня захворюваності та поліпшенні показників здоров"я населення. Тому наша компанія пропонує натуральні інгредієнти для харчової промисловості - гірчичний порошок (ТМ "Фільварок"). Гірчичний порошок має корисні властивості не тільки для організму, але й самого продукту. Він надає пікантний смак і запах і при цьому збільшує кінцевий термін зберігання продукту. Гірчичний порошок стимулює травлення, збільшує шлунковий сік (виробництво слюни збільшується в 8 разів), покращує обмін речовин і при цьому є протизапальним і антиоксидантним засобом. Гірчичний порошок також є природним консервантом, крім цього він багатий вітамінами і мінералами. Наприклад, білок - 37,8%, харчові волокна - 29,5%. Тому, ми звернулися до Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України з пропозицією дослідити щодо використання гірчичного порошку проти плісеневих грибів. Відділ аналітичних досліджень та якості харчової продукції під керівництвом досвідченого технолога Білої Наталії іванівни провів ряд експериментів для використання гірчичного порошку у виробництві хліба і батонів. Результати випробувань хлібобулочних виробів з використанням гірчичного порошку проти плісеневих грибів доводять наступне: гірчичний порошок це - універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями, який забезпечує запобігання плісеневіння готових виробів, збільшення об"ємів виробів, покращує смак та аромат, уповільнює процес черствіння, продовжує строк зберігання. при цьому дозування залишається таке ж саме, як і дорогі імпортні антиплесені. Наприклад, для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів - 0,2-0,5 від маси борошна; для ржано-пшеничних сортів хліба - 0,1-0,4 від маси борошна. Так як гірчичний порошок має гарну водозв"язуючу та вологоутримуючу властивість, бактеріцидні, емульгуючі та стабілізуючі властивості в цьому ж Інституті ведуться розробки використання гірчичного порошку у виробництві ковбасних виробів (сосисок). Гірчичний порошок може бути не тільки природним консервантом, а також білковим наповнювачем і при цьому надасть новий смак і аромат для споживача. А сам продукт - ковбаса (сосиски) отримає багато нових якостей. Вчені доказали, що гірчичний порошок являється найбільш оздоровлюючими прянощами, тому ми рекомендуємо використовувати гірчичний порошок в хлібобулочних виробах, ковбасних, м"ясних і хлібобулочних напівфабрикатах, майонезах і в овочевих консервах.
Омецинський Вадим, "Агроснаб" ТМ "Фільварок".
 
Автор, контакти
Агроснаб.ООО ТМ. Фiльварок. /  відгуки, інфо. /  оцінка активності
Телефон: +38(xxxxxx показати
Передоплата або супервигідна ціна? Обов'язково ознайомтесь!
Viber: 380503875858
Whatsapp: 380503875858
http://www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Додатково
ID оголошення: #260408 (додано зареєстрованим користувачем, дата реєстрації: 05-08-2020)
Додано / Оновлено: 08-11-2024 10:09   (актуальне, до: 08-11-2025)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі оголошення
Серед них є багато цікавих...
Продам гірчичний порошок
Харків
15-11-2024
ua
/ua/
0